Teriny a pomazánky

CO JE TERINA?

Název pochází z francouzského „terrine“ a znamená kovovou nebo kameninovou nádobu s pokličkou. Terina je vlastně hrubozrnná paštika s kousky masa. Pochází z Francie, ale i naše babičky teriny znaly. Při zabíjačce totiž nebyl čas na jemné mletí masa, a tak se místo paštik dělaly spíše teriny. Těžko říct, zda babičky věděly, že mají doma ve spíži kousek Francie :-).

My pro Vás máme teriny mnoha chutí. Stačí si jen vybrat, co potěší Vaše chuťové pohárky!

  • TERINA ORIGINAL

Opravdová masovka! Pocítíte v ní ty pravé chutě vepřového masa a vepřových jater.
Složení: vepřové maso, vepřové játra, vepřové sádlo, sůl, E200.

  • TERINA PIERRE

Je čas na Francii ve skleničce? Tak to je čas na Pierra, terinu, ve které se snoubí chuť vepřového masa a hrozinek s bourbonem.
Složení: vepřové maso, vepřová játra, vepřové sádlo, hrozinky, bourbon, sůl, E200.

  • TERINA MARTIN

Pro milovníky staročeské klasiky! Švestky a skořice spolu s vepřovým masem vytvoří neopakovatelný chuťový zážitek!
Složení: vepřové maso, vepřová játra, vepřové sádlo, švestky, skořice, sůl, E200.
 

POMAZÁNKA Z MASA?

Ale ano! Představujeme Vám TRADIČNÍ MASOVOU POMAZÁNKU ŠTĚPÁN ... pomazánku, jejíž základ tvoří naše Tradiční Játrovka, doplněná o osvěžující chuť rajčat, paprik, česneku a chilli.
Prostě léto ve skleničce! 

 


Webové stránky zdarma